mandag 13. juni 2011

Påbegynte prosjekter

Som de fleste håndarbeidentusiaster, så har jeg prosjekter som er påbegynte. Samtidige prosjekter er kjekt, da har man som oftes noe man har lyst til å gjøre. Pr nu har jeg bare strikkeprosjekter, men det finnes hekleprosjekter som har strandet - av ulike grunner. Har masse idéer til heklerier; som f.eks Kaptein Biff sin apekatt (har ikke kjøpt inn delene eller oppskrift), elgen Helge (har anskaffet gratis mønster fra en dyktig og hyggelig dansk dame), heklede bordskånere (Bad Monkey) ++++. Har en venninne som venter en pike i september, og det er ikke umulig at det vanker noe håndlaget der.. Har ikke helt bestemt meg - er så MYE å velge mellom!

Men pr nu er det følgende prosjekter: 
Genser til eldstemann: (strikkes i knall-brannmann-rød, med grå stripe over brystet)
Modell 9 SandnesGarn, Duo 1104

Vest

Modell 21 SandnesGarn, Kashmir Alpakka 1010. Strikkes i Drops Paris. Det andre garnet er superdyrt (74kr/nøste), og dessuten toves garnet. Så jeg fant Drops garnet og det er bomull. Litt mer barnevennlig :)

Sitteunderlag

Modell 8SandnesGarn, strikkes i Fritidsgarn, og fargen er lilla. 5226

Det er ikke usannsynlig at det kommer nye prosjekter i nær fremtid, men vesten og sitteunderlaget må være ferdig til 6.juli da det er en bursdag..... 

Ingen kommentarer:

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...