onsdag 26. oktober 2011

Et barn er født

.. ikke i Betlehem, men på Ålesund sykehus. Men absolutt ikke av mindre betydning! 
En flott jente ble født for litt over en måned siden, og da vanker det selvfølgelig gaver til henne og familien. 
Det ballet litt på seg, alle foruten barnefaren fikk en personlig gave.. Hadde tenkt å gi han en sjokolade "New Energy" - noe han sikkert vil trenge med årene, da det er nå fire damer i huset..... 

En bleiekake - med tåteflaske og to smokker. Jeg hadde kjøpt flasken, og var ute etter silkebånd som kunne matche... og så matchet denne fargen garnet til vesten! Så det endte med en tema-farge til fødselen :)


 En vest og en lue- begge av Drops design og med Drops Baby Merino. Dette var et fantastisk garn å hekle med - jeg forelsket meg totalt i dette. Jeg kommer definitivt til å lage flere ting av dette garnet.
Til den nye storesøsteren på 2 år, laget jeg en varm ullhals. Eget mønster.
Laget i grønt SandnesGarn Lanett, men det rosa garnet er jeg ikke sikker på.. det var restegarn :) Men ull er det. 
Et par pulsvarmere - strikket i Sandnes Alpakka. Første gang jeg strikker noe i alpakka, og det var uttrolig mykt å jobbe med. Oppskriften er etter mitt eget hode, og dette var første gang jeg har laget noe med "juksefletter" (ta løst av, strikk 2 m, ta den første m over de to andre, i neste omgang så øker man denne tapte masken)

Jeg strikket denne for en tid tilbake, og storesøsteren ville også gjerne ha en slik en. Jeg kaller luen for "Sukkertøy-luen" :) Håper den passer hodet hennes, da jeg har økt maskeantall og lengde etter gefühlen.... Skummelt.... 

1 kommentar:

Mariann sa...

Mat er genialt som gaver, jeg gir det ofte. Folk i dag har jo stort sett mer enn de trenger, det er flott å gi ting som "blir brukt opp". Også, litt av samme grunn tror jeg, den sterke kjøpekraften vi har i dag - så settes hjemmelagede gaver mer pris på. TID er det viktigste vi har i dette samfunnet, og alle har for lite av den - derfor setter vi ekstra stor pris på det, når noen bruker av SIN verdifulle tid til å lage noe unikt til oss. Kjempefine gaver! :)

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...