torsdag 12. juli 2012

Bleiebadekar

En kollega fikk en nydelig liten jente denne uken, og som økonomi(u)ansvarlig for gavekassen på jobb, så foreslo jeg en bleiekake. Jeg hadde nemlig denne i bakhodet etter en surferunde på Pinterest. Stemningen var positiv og jeg sanket inn remedier etter jobb i går. Det ble noen butikker før alt var i hus. 

Det tok relativt kort tid å lage bleiebadekaret - det gikk ganske trått frem til dobbelsidig teip ble funnet frem. 

Badekar med tut. Understellet er et ekte badekar.
 Såper, lotion, zinksalve, vaskekluter, badeender og biteringer
 Pyntebånd kjøpte jeg hos Princess.



 Vaskeklut-pakke fra Princess:

 Under alt "skummet" (putefyll), er det stabler med bleier.

 Laget et gratulasjonskort..
 .. med tekst som jeg fant på Internet. Dikteren stod som "unknown". Men det var et vakkert dikt og det passer utmerket til en fødsel, da jeg husker godt mine følelser som nybakt mor.
 En liten piff til foreldrene. Livet som de kjenner det, vil aldri bli det samme etter sitt første barn.
 Pakket det inn i cellofan.
Jeg følger bloggen til lille hottentott, og hun har lagt ut en oppskrift på en rangle. En flott og inspirerende blogg! Ta gjerne turen inn til henne :) Jeg måtte modifisere oppskriften litt, da jeg bl.a. ikke hadde kinderegg-lignende beholder til riskornene for å lage ranglelyder. Men jeg hadde en gammel 35mm filmrull-boks liggende, som ble teipet godt sammen og puttet inni. Minstemann syntes denne var überkul og lekte at den var mikrofon.. Ikke usannsynlig at det blir en mikrofon i nær fremtid til han.. :)
Fikk overlevert gavene i kveld, og foreldrene ble kjempeglad. Det er så kjekt å lage gaver til personer og det gjør godt å gjøre andre glad :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flinke Silje!

Anna Therese sa...

Så herlig dette bleiebadekaret var da :)

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...