tirsdag 22. mars 2011

Vel overstått bursdag

Heldige meg fikk masse fint til bursdagen; bl.a. gavekort på spa-behandling, hjemmelaget trehund, strykejern, penger til ansiktskrem og servise, kasserolle, perler++, servietter, decoupagelim (jepp, det er neste hobby som skal testes ut), kakao fra Costa Rica, amerikansk tyggis, bøker om perler og eskelaging, vinglass, kubbelys, klokke, oi.. nå står det stille... men jeg fikk MASSE og jeg er kjempeglad for alt jeg fikk. Heldige meg som har så fin familie :)

Har strikket en lue til Baltus - bilde kommer senere. Ellers har jeg holdt på med et prosjekt som snart kan avsløres. Det er en bursdagsgave - så når gaven er overrekket, så kommer det bilder.

Det er et rush av bursdager fremover, og jeg produserer og produserer. Bilder og info kommer etterhvert :) Har masse tanker, idéer og planer... kanskje noe blir realisert?

Garnlageret vokser stadig - har forelsket meg i Sandnes garn sin Duett - som har vært på salg, utgående vare. Kjempefin å strikke med og så går det knallkjapt med pinne 4!
Har hamstret garn til 15kr/nøste. Baltus skal få en genser/vest i brannmannrød farge.. eget fargemønster, men vil nok benytte meg av et mønster til selve plagget. Kanskje jeg skal forsøke meg på Raglanfelling...

Har lånt bok om fletteteknikk og der er det masse jeg har lyst å forsøke meg på...

Når man har en stressende jobb som jeg har, med gode muligheter til å jobbe seg rett mot veggen hvis man ikke passer på, så er det veldig godt å ha hobbyer hvor man kan koble ut hjernen og bare nyte nuet. Jeg forsøker å jobbe aktivt med å slappe av, sette pcen igjen på jobb og "ta kvelden". Mannen sier at jeg er en helt annen person når maskina er med hjem.. jeg er ikke helt avlogget fra jobben. Det er nok ganske riktig. Veldig fort gjort å tenke jobb - mens man pusser tenner, spiser frokost, venter på bussen, venter på å komme frem til holdeplassen jeg skal av, mens jeg går siste stykket til jobb - og omvendt når dagen er slutt. I sommer skal jeg har fire uker sammenhengende ferie, og jeg håper vi kan reise bort i 14 dager. Fjorårets ferie var helt fantastisk - til tross for voldsomme bleieutslett og myggstikk av 15.grad. I forkant hadde vi vært gjennom tøffe tider, som toppet seg med at pappa døde i juni. Han forlot oss altfor tidlig, og jeg savner han masse. Til tross for tapet av pappa, så fikk vi beste ferie noensinne. [Rart å skrive det, høres brutalt og tankeløst ut. Men det var en måte å finne balansen igjen, finne en måte å takle hverdagen på.] Nå skulle vi koble ut ALT - før mammapermisjonen tok slutt og jobbhverdagen var et faktum igjen. Og det klarte vi. PCen var med - men ikke til å sjekke jobbmail - men til å overføre bilder og sjekke serverdigheter. Ungene og vi koste oss sammen - og var SAMMEN på ungenes premisser. Ingen hastverk. Vi var på flere steder - men noen dager på hvert sted for å "akklimatiseres".

.. lurer på hva vi skal finne på i sommer... nordover? sørover? Sverige i år igjen? Karlstad i Sverige var helt topp. Men geografisk umulig å holde styr på - det var broer og vann overalt, og jeg som skryter på meg å ha stedssans, styrte oss feil gang på gang... Jeg ble regelrett flau over at jeg ikke fikk taket på den byen..... Men for en flott by! Rene parker med tomme søppelspann. Byparken er kjempestas for ungene.

.. og så har de Pandurobutikk i byen.......... (men det var lite utvalg.. jeg forventet at butikken skulle ha det meste av katalogen......... kanskje litt urealistisk der...)

Nå er det nok... kjempelangt innlegg!

Ingen kommentarer:

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...