søndag 27. mars 2011

Lørdagsfrokost

I går stod jeg opp med guttene 06-0615, da eldstemann proklamerte av lillebror hadde bæsjet!!! Heldigvis hadde jeg slukket lyset halv ti kvelden før, så jeg var ikke helt myglet.. Imidlertidig viste det seg at det var bare en drøy tissebleie... lucky me :)

Men da jeg lell var oppe og ganske våken, begynte jeg å snoke etter oppskrifter på noe bakverk med bakepulver til frokost..

Da fant jeg denne oppskriften hos Marias søtt og salt: http://marias-saltogsott.blogspot.com/2010/10/scones.html

Modifiserte oppskriften med å øke melmengden (både grovt og fint), brukte smør uten melk og soya, samt en liten teskje med salt. Yngstemann er allergisk mot melk, så det måtte modifiseres der.
Og så var jeg litt ivrig med kjevlingen, så de ble noe tynnere enn hennes. Det ble litt kjeks i stedet, men fortsatt veldig smakfulle.

Mitt resultat: 

2 kommentarer:

Mariann sa...

De så veldig gode ut da! :) Viktor tåler heller ikke melk særlig godt, men han kan fint få det i mat - grøt og sånt. Absolutt ikke ren melk eller yoghurt i større mengder, altså - flere dager på rad. Da blir det ingen falske alarmer på bæsje - bleiene her i huset i alle fall, haha.

Lorgen Design sa...

De smakte kjempegodt! På søndag lagde vi supersunnemelkeeggefrie vafler. Innlegg kommer senere.
Bra at han ikke reagerer på ren melk - det puttes melk i utrolig mye matvarer.. Vi er blitt veldig flinke til å lese innholdsfortegnelser..

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...