lørdag 14. januar 2012

Vinnerlykke i 2011

På 1 uke vant jeg i to konkurranser i desember. (*fanfare!*) Og nå er begge premiene kommet i hus. Vet ikke om Posten kan få skylden for tregheten - men den som venter på noe godt........
Premie 1: Mytekonkurransen på Norgesglasset på Nrk P1: "Har David Bowie vært pantomine-artist?" Etter et kjapt søk i hjernen (Google, red.adm), kunne jeg svare at det var fakta. 
Så glemte jeg det og jobbet videre. Så ble jeg oppmerksom på at programlederen leste opp vinnerne, og da hørte jeg etter. "Vinnerne er: x fra bla og y fra blabla.." (*argh... jaja som vanlig*) "OG Silje Lorgen". Hurra!! "En liten premie kommer i posten". 
Dagene mot jula gikk, romjula ble ferdig og hverdagen kom. Ingen premie. Så jeg purret vennlig, og en hyggelig epost beklaget og det skulle sendes i posten samme dag. 

I dag kom premien i posten og jeg har en liten mistanke om at det har vært en innsamling av produkter i Nrk:

 Litt anonym, men dog en ekte Norgesglass-kopp (eller krus som de sier i statskanalen). Kveldsåpent har også sin egen kopp. 
 Brønsj har både tøyveske og snop. Har selvfølgelig smakt på snopet, og det er "yelly-beans". Smakte søtt :)
Så var det premie 2:
Jeg er stor fan av Linda Eide og Norsk Attraksjon. Helt siden hun laget en programserie hvor hun freste rundt i en liten mini morris og smakte på mat ("Eide og Morris"), så har jeg hatt stor sans for denne vossatausa. 
I år var jeg med på den julekalenderen de hadde på Facebook, og sannelig så vant jeg! Det var en kalender hvor hver luke avdekket mer og mer et bilde, hvor man etterhvert fikk se Linda Eide liggende i et badekar med jordbær. Spørsmålet var: hva har Linda oppi glasset? Jeg svarte at selvfølgelig så måtte det være Vossvatn ("Voss").
Dette var redaksjonens svar neste dag:
"Takk for gode drinke forslag. Det skarpe blikk vil se skyggen av sjampisflaske i bildet, slike utsøkte saker er utenfor rekkevidde for vårt knappe budsjett, så Linda må ta til takke med sjampanjebrus i glasset. Men dagens vinnere fikk redaksjonen i mimrestemning og smørgodt humør. Vossvann og Oggevann, Silje Lorgen og Morten Gratangen vinner i dag. Gratulerer! og til alle, her er historien om Vossvann, historiens morsomste bedrag."


Skikkelig kjekt å vinne :) Og selvfølgelig vanket det en premie: det eksklusive Norsk Attraksjon sitt mellomleggspapir. Jeg trodde det var 1 ark, men det kom en bunke!

Når skal det komme en telefon fra Hamar? Jeg tar gjerne imot millioner :o)

1 kommentar:

Mariann sa...

Åh, gratulerer! :D Haha, premiene fra NRK... ;)

Jeg vant en tegnekonkurranse en gang, på P3, vi skulle designe en bikini, og vinneren skulle få bikinien sin laget av en ekte designer. Jeg tegnet en dame med en papegøyebikini i spreke farger, hehe. Jeg kom på 3 plass, og skulle få noen bikinier sendt i posten. Så aldri noe til dem. Husker jeg var ganske skuffa.

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...