søndag 10. april 2011

Lakenskrekk...

Ting som jeg har laget, er fortsatt hemmelig - da mottakerne ikke har hatt bursdag enda... Men i morgen er det en jente som forhåpentligvis kommer til å bli veldig glad for det tante har laget. Er superspent på reaksjonen... Bilde av gaven kommer.. 

Tittelen på innlegget er lakenskrekk - og denne søndagen har vært preget av for lite søvn. Houdini jr har funnet ut hvordan glidelåsen på soveposen kan åpnes - og hvordan han kan komme seg ut av den. Med det resultat at han var da noe småkald i morgentimene - kl 05 var det nok - opp og hopp, mamma - det er din tur til å ta morgenvakten. Mor Hubro hadde ikke vett til å legge seg tidlig i går - til tross for at hun var svært klar over at det var hennes tur til å stå tidlig opp.. kroppen var i seng over midnatt.. etter drøye fire timer søvn, var kroppen ikke helt klar til å starte dagen... Sirup i systemet. Det glir som oftes over etterhvert som morgen blir til dag. Ingen unntak i dag. 


 Men.. noen dager blir man litt ekstra ... hva er ordet... lett å tirre? For lite søvn og for mye rampestreker og ører som lukkes for fornuft. Man lurer avogtil på hvor i all verden vettet har tatt veien når avkommet har funnet på noe nytt.. Jeg oppmuntrer til å være nysgjerrig, men det får da være grenser for hvor mange ganger man må si at veggene er ikke noe til å tegne på.. selv om det er hvitt gatekritt! 


Men det faktum at det var et herlig vårvær i dag, gjorde at dagen ble slettes ikke så verst. Luen og jakken kunne kastes av uten at man fikk blåfarge i huden. Vinden var ikke så gjennomtrengende kald, men var faktisk nesten behagelig! Ungene storkoste seg ute. Herjet og lekte mens vi holdt på med veden og hagen. Jeg er så klar for våren.. og sommeren. 


Lider fortsatt av lakenskrekk... selv om jeg vet at jeg blir trøtt i morgen... Skal bare - som Albert Åberg sier....... 

Ingen kommentarer:

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...