onsdag 13. april 2011

Strikket kåpe og lue

Så denne http://www.todamer.no/?pageID=5&imgID=8353&itemID=8410&cPageID=0 oppskriften på en kåpe og syntes den var utrolig søt. Fikk alliert meg med svigerinna ang fargevalg til en kåpe til eldstejenta hennes som har bursdag i april. Valget falt på offwhite og grått.
Garnet er Duett fra Sandnesgarn, og det var tilfeldigvis salg på det garnet - da dette skulle ut av produksjon (nå heter garnet Duo). Dette garnet er supergodt å strikke med; det fliser seg ikke opp og det klør ikke på sensitiv hud.
Fikk stor hjelp av svigermor til montering av ermene - da jeg ikke skjønte bæret av det. Hun fikset også skuldermonteringen som jeg også ikke hadde gjort riktig.. Neste gang klarer jeg det selv :)
Her er resultatet:

 Nærbilde av lommen.
 Var faktisk enkelt å brodere dette - etter en kort introduksjon fra svigermor.
Krepsemasker. Første gang - og det var enkelt!

 Fikk merkelappene min til helgen. Nå får jeg bumerket det jeg lager... :)
Fant oppskriften på Drops, men jeg valgte å "snu" oppskriften (mao: begynne nederst og strikke oppover). Neste gang skal jeg forsøke å strikke i hht oppskriften.
Toppen av luen. Fin avslutning.
Nærbilde av luen og bumerket :)

2 kommentarer:

StrikkeDolla sa...

Denne var utrolig nydeig!!!
Må være en lykkelig pike som har motatt denne!!!

Lorgen Design sa...

Hei og takk for det, jeg ble veldig fornøyd selv :) Hun ble veldig glad for gaven - snart skal søsteren få bursdagsgaver. Nå er det full produksjon av ymse gaver :)

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...