fredag 9. september 2011

Gaver til mamma

Mamma hadde bursdag i august, og da fikk hun bl.a. disse:
Brukte Lille Hottentott sin oppskrift på muffins, som du finner her: http://lillehottentott.blogspot.com/2011/03/diy-heklet-muffins.html
Og så laget jeg en nålepute etter en oppskrift som jeg ikke finner nå.... bare søk på heklet nålepute, så kommer det opp MANGE som har laget det :) 
De to kubbelysene er de første som jeg lager decoupage med... superstolt over resultatet. Blomstrene er hentet fra en serviett fra Rema1000. Det gikk veldig greit å lage, mye enklere enn fryktet :)
.. og mamma ble veldig fornøyd med gavene :) 

2 kommentarer:

Mariann sa...

På et eller annet tidspunkt, MÅ jeg lære meg håndarbeid!! Jeg følger så mange blogger nå, som lager så utrolig fine ting! Jeg husker ikke engang hvordan man strikker, så jeg trenger et kræsj - kurs i grunnleggende ferdigheter, hehe! Kjempefine gaver, den muffinsen var kjempskjønn! :)

Var det ikke du som hadde vært bort det decoupage - greiene en gang før...som ikke gikk så bra? Husker jeg feil? :)

Lorgen Design sa...

Det er veldig kjekt å ha noe håndarbeid, men jeg har en tendens til å begynne på mange prosjekter..... :oD

Jepp, det var meg ja :) Det var neimen ikke noe å ta bilder av det forsøket, men disse her er jeg kry over. Nå har jeg inspirasjon til å forsøke meg en annen gang. Kanskje en julegave av et slag... Har nå bestilt godsaker fra Panduro - damn 70% salg!!

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...