tirsdag 13. september 2011

Snart er det jul....

Julen begynner å nærme seg, og skal jeg bli ferdig med alt jeg har lyst å gi i gaver, så må jeg bare sette i gang... Er nå ferdig med en bursdagsgave til en person som snart er 1 år eldre. Bilder kommer når dagen er overstått - i tilfelle vedkommende ramler innom denne bloggen :)

Men mottaker av denne julegaven ser nok ikke på denne bloggen -- da er det heller risiko for at moren stikker nesen inn hit, og da regner jeg med at hun klarer å holde tett :o) Det er en tunika og jentungen har ønsket seg denne siden i vår. Hun falt pladask for den og har "mast" om den siden da.


Er kommet forbi vrangborden og nå venter mange omganger med glattstrikk i én farge.. på pinne 3,5... men det blir en flott tunika til en flott jente :)

Oppskriften er hentet fra SandnesGarn, "Sandnes duo - 1104"

3 kommentarer:

Fru Tuss sa...

Måtte le litt når eg merka at eg leste "det er jul snart", og tenkte "å guri, ja!" :-)

Det var ein fin tunika! Flotte fargar, men nokså langt stykke glatt ja!

Lorgen Design sa...

Takk for hyggelig hilsen :o) Ja, september måned er nå halvveis, og ukene flyr frem mot jul, så jeg må nok bare begynne.. Men jeg finner stadig på nye ting som jeg har lyst å gi. Håper jeg får tid til alt :o) I fjor var jeg ferdig med siste julegave på julaften......

Er nå kommet 20 cm på bolen.Pleier å pendle med buss, og med slik glattstrikk så kommer jeg noen cm etter hver tur :)

Mariann sa...

Iiik! Snart jul, ja! :) I ÅR!!!! skal jeg begynne tidlig. Jeg begynte tidlig i fjor, full av julestemning, men det ble likevel stress til slutt.

Kjempefin tunika! :)

Andre innlegg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...